Iveco Daily - Oceny i opinie

Wszystko o modelu Iveco Daily

Przedstawiamy opinie kierowców o samochodach Iveco Daily. Oceny głównych elementów samochodu, wady i zalety, opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Iveco Daily. Zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody Iveco Daily.

Wszystkie modele Iveco

Iveco Daily - opinie i oceny użytkowników

Iveco Daily

Liczba ocen: 50 | Ocena łączna: 4.00 (na 5)

Czy warto kupić ten model: 78% TAK | 22% NIE

Oceny szczegółowe:

Prowadzenie: 4.26 | Silnik: 4.16 | Komfort jazdy: 4.00 | Jakość i awaryjność: 3.56

Opinie kierowców o Iveco Daily

Iveco Daily 29L12 D

RAMA 4 drzwiowy, generacja: HPI 29L12 Euro 4 2006-2011, diesel, poj. 2287, rok: 2007, przebieg: 20000 km

Ok - Ok

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 4 drzwiowy

Iveco Daily 35C11

RAMA 2 drzwiowy, generacja: 35C11 Euro 3 1999-2002, diesel, poj. 2798, rok: 2000, przebieg: 235000 km

te auta to porażka - to był mój drugi samochód tej marki i ostatni.jak każdy idiota skusiłem się ceną.ciągłe awarie,duże spalanie to auto może jeźdźić w dużych firmach gdzie nie liczy się kosztów,dla zwykłego prywaciarza za bardzo obciąża budżet.teraz mam cantera z 97r.,po prostu wół roboczy,w zasadzie bezobsługowy.

Zalety: brak,

Wady: duże spalanie, ciągłe awarie,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 3.0 HPI 146 KM 35C15V 3300 mm; 13.2 m3

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 35C15 Euro 4 2006-2011, diesel, poj. 2998, rok: 2010, przebieg: 200000 km

za drogi - Z racji iz nie ma w czym wybierac bo każde nowe auto to szrot iveco jakoś sie trzyma ale nie jest to wybór między dobrym i lepszym tylko miedzy złym a beznadziejnym

Zalety: ładowność, 6 bieg ( wszystkie juz mają), bliźniak, pełna rama, brak,

Wady: elektryka( żarówki lecą jak szalone), elktronika ( za duzo czujników i innych pierdółek), nie usuwalny EGR i DPF, Dwumasowe koło przy sprzegle, firmowe radio blaupunkt nigdy nie brać( kłopoty z CAN) i ciągłe search( szuka stacji),

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 2.3 HPI 116 KM 35C12V 3000 mm; 7.3 m3

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 35C12 Euro 4 2006-2009, diesel, poj. 2287, rok: 2008, przebieg: 145000 km

Iveco Daily 7m blizniaki - Solidny Samochod moj z roku 2008 nie mialem z nim zadnego problemu oprocz walu napedowego nie mialem zadnego problemu w wale rozsypal sie krzyzak ale to od ladownosci dzieki 5 metrowej pace do auta mozna zmiescic bardzo duzo auto stabilny nawet z duzym ladunkiem i na blizniaczych kolach bo pojedyncze to jest porazka MINUS za brak przyszpieszenie 80tys juz zrobilem i auto zyletka POZDRAWIAM Maki

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 2.3 HPI 126 KM 35S13V 3950 mm; 17.2 m3

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 35S13 Euro 4 2009-2011, diesel, poj. 2287, rok: 2012, przebieg: 15000 km

Nowe iveco euro 5 totalna porazka - Witam zakupiłem 2 pojazdy iveco daily 35S13 maxi 2.3 136hp posiadałem takie auta ale przed liftingiem byłem bardzo zadowolony z zakupionych pojazdów jednakże nowa generacja jest totalnym bublem od daty zakupu czyli wrzesień 2012 auto średnio raz w miesiącu ulega poważnej awarii zaczynając od komputera który powodował błąd i auto samoczynnie gasło i trzeba było jechać do serwisu który kasował błąd i mówił ze jest wszystko w porządku i musiałem na własną ręke naprawiać, następną awaria był wał do wymiany za koleją zaczął lać jeden wtrysk a teraz uszczelka pod głowicą jestem załamany tym autem nigdy więcej nie skorzystam z oferty tego producenta i każdemu odradzam. Jednym słowem tragedia w dodatku znajomy też ma identyczne auta które ulega podobnym awarią także nie wina jednego egzemplarza.

Zalety: elegancki design,

Wady: po 130tys padł wtrysk, po 150ty padł wał napędowy, po 160ty uszczelka pod głowicą, duże spalani w porównaniu do euro 4, problemy z komputerem serwis nic nie potrafi poradzić,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 29L10 V (7,3m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 29L10 Euro 3 2002-2006, diesel, poj. 2287, rok: 2005, przebieg: 255000 km

Osobiscie odradzam - Witam. Posiadam Daily 35C13 z 2005r 2.8 silnik. Autko sie świetnie prowadzi i jest bardzo wygodne w dalsze trasy. Ale awaryjność ponad standard. Nie nalezy do aut w które siądziesz i wiesz ze nagle Ci się nie zepsuje! W tym aucie to jest loteria- albo dojedziesz albo nie. Auto nie jest katowane ani piłowane, regularie wymieniane płyny a mimo to co chwila się psuje. W przeciągu 6 miesięcy: padła uszczelka pod głowicą (mimo iż auto jeździ spokojnie), praktycznie nowy kompletny uklad hamulcowy, zamki w tylnich drzwiach padły, 2 wtryski padły, maglownica, teraz pompa ABS i ciągłe problemy z EBD. Osobiście odradzam IVECO, strasznie ciężko jest z dostępnoscią do części tej marki co sie przeklada na duże ich koszta oraz dłuższy czas oczekiwania na nie. Polecam Mercedesy Sprintery, mamy 2 w pracy 2003r i 2002r i takie katusze jak im chłopaki dadzą a auta chodzą jak zegarki. Ogolnie,mocniejsze i wytrzymaksze.

Zalety: Wygoda podczas jazdy, Wygoda w prowadzeniu, Dużo udogodnień,

Wady: AWARYJNOŚĆ!, Mały bak,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 3.0 HPI 146 KM 35C15V 3950 mm; 15.6 m3

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 35C15 Euro 4 2006-2011, diesel, poj. 2998, rok: 2009, przebieg: 90000 km

Pojazd jak trzeba - Kupiłem ostatnio używane DAILY 35C15V z 2009 r. od lokalnego DEALERA IVECO CTC w Kazimierzówce k/Świdnika. Obsługa profesjonalna, dokumenty kompletnie przygotowane, pojazd jak najbardziej ok. Dodam, iż oprócz nowych pojazdów, mają również używane. Warto zadzwonić o zapytać. Pojazd sam w sobie jest ok. Dla mnie najlepszą zaletą jest 3,0L motor na łańcuchu rozrządu. 150 KM dla mnie to moc idealna. Samochód zrywny, dynamiczny, sensowne spalanie no i 6-cio biegowa skrzynia biegów.

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35C11

RAMA 2 drzwiowy, generacja: 35C11 Euro 3 1999-2002, diesel, poj. 2798, rok: 2001, przebieg: 215000 km

fajne auto - robie dziennie około 200 km mam skrzynie z kiprem ładuje nawet 3,5 tony ale też 0,5 spalanie prawie takie samo ładunek około 1000 kg to się jedzie jak osobowym ale pusty to skacze jak kangur ogrzewanie ok litr oleju pierze na 2000 km to jest ok

Zalety: ładowność, widoczność, dobre skręty,

Wady: uszczelki szyb otwieranych wypadają i szyby drżą, lusterka zewnętrzne kałatają, tablica trzeszczy,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35C14

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPI 35C14 Euro 3 2004-2006, diesel, poj. 2998, rok: 2006, przebieg: 225000 km

IVECO DAILY 35C14 HTP 136 KM - IVECO DAILY 35C14 HTP 136 KM KONTENER Wymiary przestrzeni ładunkowej w środku: Długość - 430cm, Szerokość - 205cm, Wysokość - 230cm. Spalanie Po mieście i do 80km/h - 12,5l/km Na autostradzie do 100km/h - 15l/km

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35S13 V L (8,3m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: UniJet 35S13 Euro 3 1999-2005, diesel, poj. 2798, rok: 2003, przebieg: 25000 km

Tak - Iweco potrzebuje serwisu-czyli olej,plyny filtry itp Jesli o to skrupulatnie zadbasz to bedziesz bardzo zadowolony ze swojego DAILY. Polecam

Zalety: silnik i skrzynia biegow 6 plus, zuzycie paliwa do 120kmh-10 Litrow,

Wady: Elektronika 3 minus, Powyzej 120kmh 15-17 litrow! Miasto 13 L Bez ruznicy czy zaladowany czy na pusto,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35S13 V L (8,3m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: UniJet 35S13 Euro 3 1999-2005, diesel, poj. 2798, rok: 2001, przebieg: 185000 km

AUTO OK - MAM TEN POJAZD OD 2 LAT I JESTEM ZADOWOLONY.MIALEM MERCEDESA TO DROGIE DNO

Zalety: NIEZAWODNOSC, MOBILNOSC, NIE MA PROBLEMOW, OK, WYGODNY,

Wady: BYLO GLOSNO ALE WYCISZYLEM, DOSTEMPNOSC CZESCI, PROBLEMY ELEKTRYKA, KOROZIA, CENA ZAKUPU,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 29L10 V (12m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 29L10 Euro 3 2002-2006, diesel, poj. 2287, rok: 2004, przebieg: 95000 km

ok - ok

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 2.3 HPT 136 KM 35S14V 3950 mm; 17.2 m3

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPT 35S14 Euro 4 2006-2011, diesel, poj. 2287, rok: 2010, przebieg: 10000 km

godne polecenia - Auto miało przez okres użytkowania 60000km jedną awarie tryb awaryjny przyczyna nieszczelny zawór EGR

Zalety: Wygodna i ergonomiczna kabina, Dobry i dynamiczny śilnik,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35C14

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPI 35C14 Euro 3 2004-2006, diesel, poj. 2998, rok: 2005, przebieg: 355000 km

iveco - bardzo fajne wygodne i mocne auta. Tylko ta elektryka. Co jakis czas gdzies sie przecieraja przewody. Albo upalaja cieniutkie piny w kostkach. Ogolnie polecam. Pozdro

Zalety: Auto duzo lepiej wyciszone od poprzedniej generacji, Duze mozliwosci zaladunkowe, niezniszczalne zawieszenie,

Wady: Slaba elektryka!!!, Slaba elektryka!!!, Pekaja felgi,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 2.8 35-10

RAMA 2 drzwiowy, generacja: Turbo 35-10 Euro 2 1996-2000, diesel, poj. 2798, rok: 1998, przebieg: 380000 km

ok - polecam

Zalety: moło pali, duża ładowność,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35S13 V L (8,3m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: UniJet 35S13 Euro 3 1999-2005, diesel, poj. 2798, rok: 2004, przebieg: 195000 km

Odradzam! - Bardzo awaryjne auto... Całe trzeszczy i stuka...

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 2.3 HPI 116 KM 35C12V 3000 mm; 7.3 m3

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 35C12 Euro 4 2006-2009, diesel, poj. 2287, rok: 2007, przebieg: 245000 km

git majonez - kris

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35C11 V (13,2m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 35C11 Euro 3 1999-2002, diesel, poj. 2798, rok: 2000, przebieg: 355000 km

waeto kupic - jezeli sie o autko zadba wymiana olejow to sie zrewanzuje bezawaryjnoscia

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35S14 V (17,2m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPT 35S14 Euro 3 2005-2006, diesel, poj. 2287, rok: 2005, przebieg: 30000 km

BARDZO MOCNY I EKONOMICZNY PAKOWNY - BARDZO POLECAM MAM KILKA SZTUK POZA MAT EKSPLOATACYJNE NIC W AUTACH ZŁEGO SIĘ NIE DZIEJE

Zalety: MAŁE SPALANIE WZGLĘDEM POJEMNOŚCI W m3, MOŻLIWOŚĆ ZAŁADUNKU WIĘKSZEJ ILOŚCI TOWARU NIŻ MA W DOKUMENTACH I NIC SIĘ NIE DZIEJE ZŁEGO Z AUTEM ANI Z ZAWIESZENIEM,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35C10 V (12m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 35C10 Euro 3 2002-2006, diesel, poj. 2287, rok: 2005, przebieg: 235000 km

ok - ok

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 3.0 HPI 146 KM 35C15 4100 mm podwozie z kabiną

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPI 35C15 Euro 4 2006-2011, diesel, poj. 2998, rok: 2008, przebieg: 565000 km

ogolnie po przejechaniu 550 tys nie jest zle zawieszenie nawet trzyma jeszcze zobaczymy przy 800 - ok

Zalety: resory zawieszenie ok, przy wolnej jezdzie pali ok 13 l ale przy 2 t jazda 100 km porazka spalanie 15-17 l,

Wady: do bani elektryka most napedowy i serwis w toruniu torital uwaga na nich zlodzieje i przekreci,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 3.0 HPI 146 KM 35C15V 3300 mm; 13.2 m3

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 35C15 Euro 4 2006-2011, diesel, poj. 2998, rok: 2007, przebieg: 150000 km

Warto kupić - Auto w miarę dobrze się prowadzi i jest przede wszystkim tańsze od VW oraz Mercedesa prowadzi się dobrze i jeśli nie oszczędza się na wersji to jak najbardziej polecam.

Zalety: autko prócz zawieszenia bez awaryjne, wytrzymuje spore przeciążenia, ponad 4tony ładunku, ładne, bezpieczne, nawet przy zderzeniu czołowym(sprawdzone), silnik pali na dotyk nawet w zimie,

Wady: za delikatna rama, która gnie się przy podnoszeniu, troszkę za miękkie, problem z dostępnością części,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35S14

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPT 35S14 Euro 3 2005-2006, diesel, poj. 2287, rok: 2006, przebieg: 305000 km

Mam trzy Iveca i bardzo sobie chwalę - Mam trzy Iveca i bardzo sobie chwalę

Zalety: Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Przy 300tyś km nadal na syntetyku. Silnik suchy, bardzo żwawy.,

Wady: Naprawa skrzyni biegów - 2500pln.,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 2.5 35-10

SKRZYNIA 2 drzwiowy, generacja: Turbo 35-10 Euro 1 1990-1996, diesel, poj. 2499, rok: 1995, przebieg: 35000 km

tak - ale trzeba mieć stalowe nerwy co do mechaników

Zalety: auto ogólnie superowe ale problem z mechanikami boją się naprawić a w szczególności elektrycy,

Zobacz opinie o Iveco Daily SKRZYNIA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35S9

RAMA 2 drzwiowy, generacja: 35S9 Euro 3 1999-2001, diesel, poj. 2798, rok: 2001, przebieg: 20000 km

dobre autko - warto kupic

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35S13 V (15,6m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: UniJet 35S13 Euro 3 1999-2005, diesel, poj. 2798, rok: 2001, przebieg: 175000 km

IVECO TO DOBRY BUS - IVECO POLECAM NIE JEST GORSZY OD NIEMIECKICH

Zalety: WYGODNY,

Wady: GLOSNO,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 2.3 HPI 126 KM 35S13 3450 mm podwozie z kabiną

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPI 35S13 Euro 4 2009-2011, diesel, poj. 2287, rok: 2010, przebieg: 40000 km

Fajne - Fajne autko, Lubie nim jeździć ale nie lubie tankować ;/

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 2.3 HPI 126 KM 35S13 3750 mm podwozie z kabiną

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPI 35S13 Euro 4 2009-2011, diesel, poj. 2287, rok: 2009, przebieg: 15000 km

Spalanie - Auto bardzo dobre, chociaż dużo pali, nie tyle ile wskazuje producent tylko więcej

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35S13 V (17,2m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: UniJet 35S13 Euro 3 1999-2005, diesel, poj. 2798, rok: 2001, przebieg: 220000 km

jest super - w ciagu 5miesiecy wymienilem 4razy olej i filtry 1raz klocki i dalej smiga warto kupic uwaga;;musi byc silnik 2.8 i skrzynia 6 biegow

Zalety: dziennie robie okolo300 do 850ml wciagu 5miesiecy zero wiekszych awari,

Wady: zawieszenie z przodu i pojedyncze resory,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35C12

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPI 35C12 Euro 3 2002-2006, diesel, poj. 2287, rok: 2004, przebieg: 210000 km

Warto kupić ale z mocniejszym silnikiem. - Samochód jest bardzo popularny i warty uwagi. Duża dostępność częsci zamiennych i oryginalnych. Samochód tani w zakupie.

Zalety: Samochód na ramie, możliwość załadowania dużego tonażu, Dobre fabryczne głośniki, Elektryczne i podgrzewane lusterka, elektryczne szyby, Czytelne zegary, Fotel "pneumatyczny" (na siłownikach),

Wady: Trzeszczące plastiki, Słaba jakość wykonania deski rozdzielczej, Mała ilość schowków, Przepalajace sie żarówki,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35C11 V (13,2m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 35C11 Euro 3 1999-2002, diesel, poj. 2798, rok: 2000, przebieg: 265000 km

Polecam - Niezłe autko

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 3.0 HPI 146 KM 35C15 4100 mm podwozie z kabiną

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPI 35C15 Euro 4 2006-2011, diesel, poj. 2998, rok: 2008, przebieg: 90000 km

ocena końcowa - Samochód przystosowany do ciężkiej pracy. Dobrze się prowadzi, jednak duże spalanie jak na tego typu samochód jest zbyt duże.

Zalety: Możliwość przewozu ciężkich ładunków, ładny nowoczesny desain,

Wady: Duże spalanie, ciężka praca skrzyni przy niskich temperaturach, mało miejsca w kabinie,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35C15

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPT 35C15 Euro 3 2002-2005, diesel, poj. 2798, rok: 2005, przebieg: 160000 km

buuuuuuuuu - nie polecam

Zalety: przyśpieszenie, moc,

Wady: bardzo niewygodny fotel , mało miejsca w kabinie, drogie części,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35S11

RAMA 2 drzwiowy, generacja: 35S11 Euro 3 1999-2002, diesel, poj. 2798, rok: 2001, przebieg: 265000 km

może być - autko całkiem fajne dobrz rama silnik i zawieszenie polecam szczegulnie do dystrybucji miejskiej

Zalety: spora ładowność,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35-8 V

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 35-8 Euro 1 1990-1996, diesel, poj. 2499, rok: 1992, przebieg: 710000 km

silnik kolizyjny ,trwałość elementów zła ,pękajaca kabina - Jak wiekszość modeli za niskie drzwi wysokosć 1.65m , problemy ciągłe ze swiecą płomieniową i sterownikiem , pękająca kabina na łaczeniach aby to ukryć przy sprzedazy kit nakładają , Mocne zawieszenie tył i przód wszystko wagowo zabierzesz Kupic nowe przejezdzić rok jak się da i na auto złom .

Zalety: długość,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 2.3 HPT 136 KM 35S14 3750 mm podwozie z kabiną

RAMA 2 drzwiowy, generacja: HPT 35S14 Euro 4 2006-2011, diesel, poj. 2287, rok: 2006, przebieg: 275000 km

DO BANI - NIGDY WIECEJ NIE KUPIE Z TYM SILNIKIEM MOZE I JEST OSZCZEDNY ALE WYTRZYMAŁOŚCIOWO DO BANI KONI NIE BRAKUJE POD GORKE NAWET JAK SIE 2T WRZUCI TYLNY MOST TEZ SIADA ALE PRZY TAKICH LADUNKACH TO NIEUNIKNIONE

Zalety: DOBRA WIDOCZNOŚC DO PRZODU I W LUSTERKACH, POZYTYW ZA KIERUNKI W LUSTERKACH CO POMAGA PRZY WŁĄCZANIU SIE DO RUCHU,

Wady: SILNIK PRZY 240000 TYS REMONT,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 2.5 35-10

SKRZYNIA 2 drzwiowy, generacja: Turbo 35-10 Euro 1 1990-1996, diesel, poj. 2499, rok: 1996, przebieg: 30000 km

nie warto - kupuje sie nowy po to aby nie było awaryinosci w salonie zapewniali że 400000to bez awari napewno żałuje że kupiłem bo to jest wadliwy model a naprawa4200-koło zamachowe

Wady: iveco daily35c///po 30 tys pada koło zamachowe jade na sewis muwią że przy iveko daily to normalne rok 2007,

Zobacz opinie o Iveco Daily SKRZYNIA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35C13 V (15,6m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: UniJet 35C13 Euro 3 1999-2005, diesel, poj. 2798, rok: 2005, przebieg: 330000 km

yes - good car

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 2.5 35-10

SKRZYNIA 2 drzwiowy, generacja: Turbo 35-10 Euro 1 1990-1996, diesel, poj. 2499, rok: 1996, przebieg: 680000 km

Wół roboczy - pilnować mostu!!!

Zobacz opinie o Iveco Daily SKRZYNIA 2 drzwiowy

Iveco Daily 3.0 HPI 146 KM 35C15V 3300 mm; 13.2 m3

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPI 35C15 Euro 4 2006-2011, diesel, poj. 2998, rok: 2007, przebieg: 45000 km

nie warto - szwankuje strasznie elektronika

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35S11 V (12m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 35S11 Euro 3 1999-2002, diesel, poj. 2798, rok: 2000, przebieg: 180000 km

moc,jakość,bezawaryjność. - Moim następnym autem będzie napewno Iveco Daily.Tym razem izoterma na "bliżniaku"Niestety nie nowy,bo mnie poprostu nie stać,ale używanemu też zaufam.Silnik i blachy-rewelacja.Polecam,tanie części i dostępne wszędzie.

Zalety: ocynk blacha, super silnik, zapalanie w zimę, przyśpieszenie, bezawaryjność,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily C 2798/103KM

MIXT 4 drzwiowy, generacja: Turbo 35-10 Euro 2 1996-2000, diesel, poj. 2798, rok: 1997, przebieg: 650000 km

ok - napewno kolejnym autem teżbędzie iweco

Zalety: tani w eksploatacji,

Zobacz opinie o Iveco Daily MIXT 4 drzwiowy

Iveco Daily 30-8 V Basic

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 30-8 Euro 2 1996-1999, diesel, poj. 2499, rok: 1999, przebieg: 885000 km

c - n

Zalety: c, c, c, c, c,

Wady: c, c, c, c, c,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 35C15 V (12m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: HPT 35C15 Euro 3 2002-2005, diesel, poj. 2798, rok: 2005, przebieg: 85000 km

Lepszy od Sprintera - Bardzo sympatyczny pojazd, od razu można go polubić, nie zakopuje się bez obciążenia jak inne (np. Sprinter...). Polecam gorąco!

Zalety: duża kabina, mnóstwo miejsca, dobre ogrzewanie, dobra widoczność, doskonałe lusterka, pojemny i ustawny, wysokie drzwi do przedziału ładunkowego, sympatyczny i mruczący, mocny,

Wady: trzeba się unieść, żeby zobaczyć zegar, mały schowek,

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 2.5 35-10

SKRZYNIA 2 drzwiowy, generacja: Turbo 35-10 Euro 1 1990-1996, diesel, poj. 2499, rok: 1995, przebieg: 265000 km

polecam - Autko bardzo wytrzymałe i silne jak na swój silnik miałem wczesniej mercedesa 208 ale co do silników nie ma porównania mercedes przy trzech tonach juz miał dosyc a na iveco łąduje po 4,5 tony i wiem ze jade

Zobacz opinie o Iveco Daily SKRZYNIA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35-8 V (12,5m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 35-8 Euro 2 1996-2000, diesel, poj. 2499, rok: 1999, przebieg: 30000 km

uchron Panie! - nigdy wiecej

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 29L11 V (7,3m3)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 29L11 Euro 3 1999-2002, diesel, poj. 2798, rok: 2000, przebieg: 115000 km

BARDZO DOBRY POJAZD - WOL ROBOCZY

Zobacz opinie o Iveco Daily FURGON 4 drzwiowy

Iveco Daily 2.5 35-10

SKRZYNIA 2 drzwiowy, generacja: Turbo 35-10 Euro 1 1990-1996, diesel, poj. 2499, rok: 1995, przebieg: 135000 km

NIE POLECAM - NIE POLECAM

Wady: silnik BRUDAS NON STOP CIEKNIE.,

Zobacz opinie o Iveco Daily SKRZYNIA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35C13

RAMA 2 drzwiowy, generacja: UniJet 35C13 Euro 3 1999-2005, diesel, poj. 2798, rok: 2000, przebieg: 470000 km

wól roboczy. - jw. pozdro z radomska

Zalety: mało pali. w kontenerze ok.11L,

Wady: bardzo wrażliwy na jakość paliwa. coomon rail ciągle sie psuje.pompa wysokiego ciśńienia,elektrozawory, regulator ciśnienia na listwie,pompka wstepna,itd.,itp.,

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Iveco Daily 35C11

RAMA 2 drzwiowy, generacja: 35C11 Euro 3 1999-2002, diesel, poj. 2798, rok: 2000, przebieg: 315000 km

iveci daily - calkiem nie zle auto jak na jezdzenie wokol komina

Zobacz opinie o Iveco Daily RAMA 2 drzwiowy

Dodaj swoją opinię Zobacz wszystkie oceny dla samochodu Iveco Daily

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Motor-Presse Polska sp. z o. o. 1999-2014